Terug

Azul - Een feestje op de keukentafel!

Azul – Een feestje op de keukentafel! In het kleurrijke bordspel Azul ga je aan de slag om het paleis van koning Manuel I te versieren met de mooiste tegels! Leg jij de juiste kleurencombinaties en scoor je daarmee de meeste punten, dan win jij het spel!
 
Azul is een echte evergreen binnen de bordspellen en is een feestje op je keukentafel! Hoe mooi het eruit ziet, zo leuk is het spel! Je speelt het spel met 2 tot 4 spelers en door haar eenvoudige gameplay is het echt een spel wat je er makkelijk even bij pakt tijdens een borrelavondje, feestje of als de buren spontaan even binnen wippen!

MAKKELIJK TE LEREN & SNEL TE SPELEN 

Azul is makkelijk te leren en daarmee ook snel te spelen! Je moet het even één keer zien en je snapt het! In het spel ga je proberen de juiste kleurencombinaties te maken op jouw eigen speelbord. Het spel is verdeeld in 3 rondes. In ronde 1 ga je de tegels verzamelen die je bij de fabrieken (de ronde schijven) kunt ophalen en vervolgens op jouw speelbord gaat verzamelen. In de tweede ronde ga je de muren bekleden waarin je jouw verzamelde tegels volgens de juiste kleurencombinaties gaat neerleggen. Daarna worden de punten geteld en gaan we over naar de derde ronde. In deze laatste ronde worden de fabrieken weer gevuld met tegels en begint het spel opnieuw!

Zodra een speler 1 horizontale lijn gevuld heeft met alle kleuren tegels uit het spel dan hebben we een winnaar en kunnen de punten geteld worden voor de eindbalans!

MET FAMILIE & VRIENDEN

Het bordspel Azul is een kleurrijke verrijking van je spellencollectie en zal een echte eyecatcher in je spellenkast zijn! Vaak is ieders eerste reactie: “wauw dat spel ziet er mooi uit”. Kenners van het spel zullen daarop antwoorden met “wacht maar tot je het gespeeld hebt, dan ben je pas echt fan!”

Samen met familie op zondag bij opa & oma, even met zijn tweetjes na het eten of met vrienden tijdens een borrelavondje. Azul is geschikt voor iedere doelgroep en ieder moment! Niet te moeilijk, maar vooral lekker gezellig een leuk bordspel waar je tussendoor ook nog gewoon even kunt kletsen!

MEERDERE VERSIES

Ben jij ook zo enthousiast over Azul en ben jij klaar voor de volgende stap voor nieuwe speelervaringen. Het bordspel Azul kent diverse uitbreidingen en losstaande edities, waaronder Azul Zomerpaviljoen en Azul De Ramen van Sintra!

Ontdek Azul op Unbox Now en open een wereld van plezier!