Terug

Met een partyspel vermaak je je zeker in de zomer!

Wil jij memorabele zomeravonden beleven en vind je het leuk om af en toe een tof spelletje te spelen. Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een partyspel voor elke gelegenheid voor je geselecteerd waarmee jij je deze zomer zeker gaat vermaken.

Throw Throw Burrito

Je zult jezelf wellicht gaan afvragen: ben ik nu aan het kaarten of trefbal aan het spelen? Laat dat nu net het hilarische zijn aan dit prachtige partyspel dat bij uitstek geschikt is om met je vrienden op een gezellige zomeravond te spelen. Scoor punten door sets van drie dezelfde kaarten te vinden, zoals de Klef Kuikentjes, Blaffende Haaien en Drijf Geiten. Sommige kaartensets zorgen echter voor een burrito-gevecht, waarbij je de Burrito’s moet zien te ontwijken. Word jij koning Burrito?

Throw Throw Burrito

Een hilarisch partyspel waarbij je elkaar gaat bekogelen met burritos! Hilariteit gegarandeerd.

Throw Throw Burrito!

Perudo

Een dobbelspel waarbij je geluk moet hebben of juist goed moet kunnen bluffen. Zet de drankjes maar op tafel, want met Perudo ga je zonder twijfel een gezellige avond tegemoet. Je gooit de dobbelstenen in de beker op tafel en mag alleen spieken wat je zelf gegooid hebt. Daarna mag je dus gaan raden of wat de rest bij elkaar heeft kunnen gooien. Het spel is eeuwenoud, maar geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan je zomerse avonden.

Unstable Unicorns

Stel een eenhoornleger samen en bedrieg je vrienden, want eenhoorns zijn nu je vrienden? Moeten we hier nog meer over zeggen? Wij geloven eigenlijk van niet. Unstable Unicorns is ook in andere landen een doorslaand succes en gaat als zeer toegankelijk kaartspel ongetwijfeld veel vreugde brengen in combinatie met een hapje en een drankje.

Exploding Kittens

Wil je een kaartspel spelen met vrienden dat voor iedereen makkelijk te leren is? Dan adviseren wij absoluut Exploding Kittens. Inmiddels is dit spel in Nederland enorm in bekendheid gestegen. Heb je veel vrienden over vloer? Exploding Kittens Partypack biedt dan uitkomst, want dit kan je tot wel 10 personen spelen. Bovendien heeft dit partyspel nog een leuke verrassing voor je bij het openen van de doos. Als je dan nog niet in de zomerse sferen bent, weten wij het ook niet meer.

Hint

Verwacht je vrienden of familie op bezoek? Pak dan eens dit spel erbij. Wij garanderen een slappe lach. Het spel heeft eigenlijk geen uitleg nodig, maar we zullen een paar hints geven: tekenen, praten, uitbeelden en raden. Verdeel de groep in teams en je zal snel merken hoe fanatiek mensen gaan worden bij dit spel. Een avondje HINT zal je nog lang bijblijven.

Jungle Speed

Ga jij de strijd aan om de totem? In dit spel, waarbij het draait om concentratie en snelheid, moet je gelijke symbolen herkennen. Maar soms lijken ze net iets teveel op elkaar. Dan kan je de plank (of in dit geval de totem) dus ook flink mis slaan. Zet die drankjes dus maar heel even opzij, want met Jungle Speed gaat het er fanatiek aan toe.