Terug

Sinterklaas: De leukste spellen om schoencadeautjes mee te vullen!

De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur, en dat betekent dat Sinterklaas en zijn Pieten binnenkort weer de huizen zullen bezoeken om schoentjes te vullen met leuke cadeautjes. Als je op zoek bent naar leuke spellen om in de schoenen te stoppen, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog delen we onze top 5 tips voor schoencadeautjes:

1. Dobble – Het snelle kaartspel

Ben jij de snelste? Dit populaire kaartspel is eenvoudig te leren en razendsnel. Vind twee dezelfde symbolen en win het spel. Ideaal voor het hele gezin en perfect om mee te nemen, zodat je overal plezier kunt beleven.

Dobble

Spot als eerste het matchende symbool!

Sinterklaas tip!

2. Rory’s Story Cubes – Verhalen vertellen

Voor de jonge verhalenvertellers is Rory’s Story Cubes een geweldig cadeau. Gooi de dobbelstenen en laat je fantasie de vrije loop. Verzin de meest fantastische verhalen met de afbeeldingen op de dobbelstenen. Dit spel bevordert creativiteit en helpt kinderen om hun verbeelding te ontwikkelen.

Rory’s Story Cubes

Rol de dobbelstenen en begin je verhaal met ‘er was eens…’

Sinterklaas tip!

3. Dobble Disney – Magisch speelplezier

Als je een vleugje Disney-magie aan je Sinterklaasavond wilt toevoegen, is Dobble Disney een geweldige keuze. Dit uitdagende spel combineert de klassieke Dobble gameplay met een magische Disney-twist.

Dobble Disney

Dobble Disney: ontdek de magie met Disney-figuren en symbolen in dit snelle kaartspel!

Sinterklaas tip!

4. Jungle Speed – Actie en plezier!

Grijp de totem en win! Wees de snelste in jouw gezin en pak als eerste de totem. Elke keer draait een speler een kaart om zodat het symbool zichtbaar wordt, zodra iemand anders dezelfde kaart heeft grijp je zo snel mogelijk de totem. Wie heeft hem als eerste? Heb jij de totem te pakken? Dan mag je jouw kaart aan jouw ongelukkige… en veel slomere… tegenstander geven. Klinkt simpel, toch?

Jungle Speed

Grijp de totem en win! Ben jij het snelst?

Sinterklaas tip!

5. BrainBox – Leerzaam en vermakelijk

In Brainbox leren kinderen spelenderwijs over dieren, wiskunde en de wereld. De spelregels zijn heel simpel: Neem een kaart, draai de zandloper om en probeer alles wat je ziet goed te onthouden. Na 10 seconden is de zandloper leeg en draai je de kaart om. Gooi de dobbelsteen en beantwoord de bijbehorende vraag. Heb je het goed, dan ontvang je de kaart! Een geweldige manier om leren en plezier te combineren.

BrainBox

Spelenderwijs leren met plezier!

Sinterklaas tip!

Deze en nog meer schoencadeautjes vind je op Unbox Now!