Terug

Top 5 leukste schoencadeautjes voor Sinterklaas!

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje! Nog even en dan is het weer zover, de tijd van pepernoten, chocoladeletters en cadeautjes. Sinterklaas staat voor de deur en verlanglijstjes zijn al volop in de maak. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Bekijk dan eens deze top 5 schoencadeautjes:

1. Dobble

Ben jij de snelste? Vind twee dezelfde symbolen en win met het vlotte kaartspel Dobble. Ideaal om mee te nemen, snel te leren en geschikt voor elke gelegenheid. Speel het met het hele gezin of met je vrienden. Dobble is een perfect instapspel voor kinderen.

Dobble

Spot als eerste het matchende symbool!

Ontdek nu

2. Rory’s Story Cubes

Er was eens… Laat je fantasie de vrije loop met Rory’s Story Cubes. Gebruik de negen zichtbare afbeeldingen op de dobbelstenen om een verhaal mee te verzinnen. Dankzij de onbeperkte mogelijkheden biedt dit spel urenlang fantasierijk plezier voor alle leeftijden. Er is maar één regel: er zijn geen foute antwoorden.

Rory’s Story Cubes

Rol de dobbelstenen en begin je verhaal met ‘er was eens…’

Ontdek nu

3. Dixit

Prikkel je fantasie! Het ideale spel om in het weekend samen met het gezin te spelen is natuurlijk Dixit. Laat je fantasie de vrije loop en vertel de mooiste verhalen aan de hand van de prachtig geïllustreerde speelkaarten uit deze bordspelklassieker.

Dixit

Prikkel je fantasie en bedenk de mooiste verhalen met Dixit

Ontdek nu

4. Jungle Speed

Grijp de totem en win! Wees de snelste in jouw gezin en pak als eerste de totem. Elke keer draait een speler een kaart om zodat het symbool zichtbaar wordt, zodra iemand anders dezelfde kaart heeft grijp je zo snel mogelijk de totem. Wie heeft hem als eerste? Heb jij de totem te pakken? Dan mag je jouw kaart aan jouw ongelukkige… en veel slomere… tegenstander geven. Klinkt simpel, toch?

Jungle Speed

Grijp de totem en win! Ben jij het snelst?

Ontdek nu

5. Time’s Up Family

De ideale manier om je te vermaken samen met je gezin is met een gezellig bord- of kaartspel. Met Time’s Up Family probeer je jouw team zo veel mogelijk begrippen te laten raden. Dit doe je door te beschrijven, een enkel woord te noemen of door uit te beelden. Perfect voor een groot gezin.

Time’s Up Family

Probeer samen met je team zoveel mogelijk begrippen te raden en win!

Ontdek nu

Deze en nog meer schoencadeautjes vind je op Unbox Now!