Terug

De top 10 leukste spellen om te geven met Pakjesavond

Het aftellen is begonnen! De dagen worden korter, de pepernoten liggen in de schappen en de spanning neemt toe. Binnenkort staan Sinterklaas en zijn Pieten klaar om pakjesavond weer magisch te maken. Of je nu jong of oud bent, het uitpakken van cadeautjes blijft een fantastisch moment. In deze blog hebben we de top 10 leukste sinterklaascadeaus samengesteld voor kinderen en volwassenen. Een spel is een geweldig cadeau dat zorgt voor uren speelplezier en leuke momenten samen. Ontdek de top 10 gezelschapsspellen om te geven aan enthousiaste spelletjesliefhebbers.

1. Dobble – Het snelle kaartspel

Wie zoet is krijgt Dobble! Dobble is hét perfecte schoencadeau voor jong en oud om te geven met Sinterklaas. Het spel is eenvoudig en snel te leren, waardoor je het overal kunt spelen. De Sint neemt het graag voor je mee uit Spanje. Probeer als eerste het gelijke symbool op de kaart te benoemen. Lukt dat? Dan win je de kaart; zie dubbel en win het spel!

Dobble

Spot als eerste het matchende symbool!

Sinterklaas cadeau

2. Make Me Up – Raad wat er geschminkt wordt!

Dompel jezelf onder in een kleurrijke wereld vol plezier en creativiteit met het opwindende schminkspel Make Me Up! Test je teken- en raadvaardigheden terwijl je samenwerkt met familie en vrienden. Laat je verbeelding de vrije loop, maar wees snel – je hebt slechts 1 minuut om te tekenen of te raden wat je medespelers hebben getekend!

Make Me Up

Het leukste en grappigste raad- en schminkspel voor de hele familie!

Sinterklaas cadeau

3. Dixit Disney – Met de magie van Disney

Dixit Disney is een betoverend bordspel dat de magie van Disney en Pixar films tot leven brengt. Met 84 prachtige speelkaarten, elk met een unieke en sfeervolle illustratie gebaseerd op geliefde Disney en Pixar films. Ontdek jouw creativiteit en fantasie en verzin de beste hints om punten te verdienen.

Dixit Disney

Een betoverend bordspel met 84 speelkaarten gebaseerd op iconische Disney & Pixar films.

Sinterklaas cadeau

4. BrainBox – Leerzaam en vermakelijk

In BrainBox leren kinderen spelenderwijs over dieren, wiskunde en de wereld. De spelregels zijn heel simpel: Neem een kaart, draai de zandloper om en probeer alles wat je ziet goed te onthouden. Na 10 seconden is de zandloper leeg en draai je de kaart om. Gooi de dobbelsteen en beantwoord de bijbehorende vraag. Heb je het goed, dan ontvang je de kaart! Een geweldige manier om leren en plezier te combineren.

BrainBox

Spelenderwijs leren met plezier!

Sinterklaas cadeau

5. Ticket to Ride: Mijn Eerste Reis – De eerste halte op je avontuur!

Ticket to Ride Mijn Eerste Reis is een leuke en leerzame optie, speciaal ontworpen voor jonge avonturiers. Het is een simpele versie van het populaire gezelschapsspel Ticket to Ride Europe, waardoor kinderen kunnen strijden tegen elkaar om prachtige treinroutes te bouwen, met een kortere speelduur.

Speciaal ontworpen voor de allerjongste avonturiers onder ons!

Sinterklaas cadeau

6. Jungle Speed – Actie en plezier!

Grijp de totem en win! Wees de snelste in jouw gezin en pak als eerste de totem. Elke keer draait een speler een kaart om zodat het symbool zichtbaar wordt, zodra iemand anders dezelfde kaart heeft grijp je zo snel mogelijk de totem. Wie heeft hem als eerste? Heb jij de totem te pakken? Dan mag je jouw kaart aan jouw ongelukkige… en veel slomere… tegenstander geven. Klinkt simpel, toch?

Jungle Speed

Grijp de totem en win! Ben jij het snelst?

Sinterklaas cadeau

7. Dobble Disney – Magisch speelplezier

Als je een vleugje Disney-magie aan je Sinterklaasavond wilt toevoegen, is Dobble Disney een geweldige keuze. Dit uitdagende spel combineert de klassieke Dobble gameplay met een magische Disney-twist.

Dobble Disney

Dobble Disney: ontdek de magie met Disney-figuren en symbolen in dit snelle kaartspel!

Sinterklaas cadeau

8. Dixit – Gebruik je fantasie

Een prachtig en fantasierijk bordspel voor Sinterklaas: Dixit! Eén beeld zegt meer dan duizend woorden – en dit geldt helemaal voor Dixit. Gebruik een plaatje op een Dixit kaart om een verhaal te verzinnen en laat de andere spelers raden welke kaart je bedoelt – zonder jezelf te verraden.

Dixit

Hét bordspel met prachtige illustraties die de fantasie prikkelen.

Sinterklaas cadeau

9. Rory’s Story Cubes – Verhalen vertellen

Voor de jonge verhalenvertellers is Rory’s Story Cubes een geweldig cadeau. Gooi de dobbelstenen en laat je fantasie de vrije loop. Verzin de meest fantastische verhalen met de afbeeldingen op de dobbelstenen. Dit spel bevordert creativiteit en helpt kinderen om hun verbeelding te ontwikkelen.

Rory’s Story Cubes

Rol de dobbelstenen en begin je verhaal met ‘er was eens…’

Sinterklaas cadeau

10. Time’s Up Family – Raad zoveel mogelijk begrippen!

In het feelgood partyspel Time’s Up Family probeer je in 30 seconden je teamgenoten zoveel mogelijk dieren, voorwerpen en beroepen te laten raden. Dit doe je door deze begrippen te omschrijven of uit te beelden. Ideaal voor een Sinterklaasavond met het gezin of om mee te nemen naar opa en oma.

Time’s Up Family

Raad de begrippen voordat de tijd op is!

Sinterklaas cadeau