Terug

De beste bordspellen aller tijden

Kom aan boord voor een avontuur met Ticket to Ride Europe

Als je het epische bordspel Ticket to Ride Europe nog niet hebt ontdekt, waar wacht je nog op? TTR is een van de beroemdste bordspellen in de wereld. Het spel stuurt spelers op avontuur kris-kras door het Europa van rond de eeuwwisseling via de aanleg van spoorlijnen! De sympathieke gameplay, het prachtige speelbord en de oneindige herspeelbaarheid maakt van Ticket to Ride een van de beste bordspellen aller tijden. Het spel is gemaakt voor 2-5 spelers van 8 jaar en ouder. Ticket to Ride daagt spelers uit om treinkaarten te verzamelen en een strategie te bedenken om zoveel mogelijk iconische steden met elkaar te verbinden. Verzamel de familie rond de eettafel en beslis of je een reis maakt naar Barcelona… of misschien zelfs naar Moskou!

Gebruik een goede strategie om jouw treinkaarten in te wisselen voor gekleurde treinonderdelen die je op het prachtig geïllustreerde speelbord legt om een spoorlijn compleet te maken. De speler die de meeste en langste spoorlijnen heeft kunnen afmaken, wint het spel! Ticket to Ride is een familie-vriendelijk bordspel dat nooit verveelt en garant staat voor leuke strategische gameplay en een avontuurlijke reis door het Europese continent. Is het al spellenavond? Verzamel je familie en vrienden en kom aan boord!

Race tegen de klok om de wereld te redden in Pandemic

Als je op zoek bent naar de beste bordspellen aller tijden, word je met Pandemic op je wenken bediend. Vertrouw op echte samenwerking als jij en je medespelers als een team moeten ingrijpen en als specialisten de wereld rond reizen. Lukt het jullie om de mensheid te redden van verschillende virusuitbraken? Als een van de beste coöperatieve bordspellen van dit moment presenteert Pandemic jouw team een scenario waarbij jij je acties goed moet coördineren en je op elkaars vaardigheden moet vertrouwen om succesvol te zijn.

Samen strategieën en plannen opstellen is de enige kans die je hebt om effectief de uitbraken voor te zijn, vaccins te ontwikkelen, controle uit te oefenen over de uitbraken en ze uiteindelijk uit te roeien – voordat de mensheid ophoudt te bestaan. Het lot van de wereld ligt in het vermogen van je team om succesvol samen te werken! Bestaat er een betere manier om samen een fantastische tijd met je familie en vrienden te hebben dan met elkaar aan een missie te werken om de wereld te redden?

 class=

Koppel het juiste plaatje aan het verhaal in Dixit

Ontdek de magie van het vertellen van verhalen met een inventief en fantasievol rondje Dixit, het spel dat spelers uitdaagt om het juiste plaatje bij een net verteld verhaal te kiezen. Dixit is een creatief en wonderlijk spel dat op een laag en dromerig tempo kan worden gespeeld. Hierdoor is het perfect voor een gezellige en relaxte avond met vrienden en familie. Om Dixit te spelen, houdt elke speler een prachtig geïllustreerde kaart in de hand en spelen ze om de beurt de rol van Verteller. Als het jouw beurt is om te “vertellen” moet je een kaart uit je stapel kiezen (zonder hem aan de anderen te laten zien) en een zin van één regel bedenken die op het plaatje is geïnspireerd.

De andere spelers selecteren dan één kaart van hun eigen stapel die het best bij je verhaal past en geven die met het plaatje naar onderen aan de Verteller. Die legt ze uiteindelijk allemaal, samen met de “inspiratiekaart”, open op tafel zodat iedereen ze kan zien. De persoon die erin slaagt de originele inspiratiekaart aan te wijzen, wint de ronde. Dixit wordt op een lekker langzaam tempo gespeeld, waardoor het een geweldige manier is om samen met je vrienden te relaxen en je fantasie en creativiteit het over te laten nemen. Dit is een fantastisch alternatief voor als je even geen behoefte hebt aan snelle actie. Dixit is een must-have voor een rustig bordspelavondje thuis.

Test je visuele reflexen in een rondje Dobble

Breng dynamiek en actie op jouw spellenavond met het flitsende en spannende spel Dobble! Gemaakt voor 2-8 spelers voor 7 jaar en ouder is Dobble een vergelijkingsspel met een hoog tempo dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden. Maak je klaar om je reflexen in stelling te brengen als je 55 kaarten (met verschillende gekleurde plaatjes aan één kant) opstapelt en probeert de eerste te zijn die twee dezelfde plaatjes vindt op twee verschillende kaarten.

Plezier en spanning voeren de boventoon in dit meeslepende spel dat maar ongeveer 15 minuten nodig heeft om enkele rondes te spelen. Geniet van de grote herspeelbaarheid van Dobble door de verschillende strategieën die je kunt uitproberen. Dobble komt in een klein rond blik, wat het makkelijk maakt om het overal mee naar toe te nemen. Als je één van de beste bordspellen aller tijden zoekt: het wereldberoemde en altijd spannende Dobble moet zeker een plaats krijgen in jouw bordspellenkast.

Maak een tijdreis met 7 Wonders

Het 7 Wonders bordspel is zonder twijfel een van de beste bordspellen aller tijden. In dit epische spel maken jij en de andere spelers een reis naar het verleden om één van de 7 grote steden uit de Oudheid naar mythische grootsheid te leiden. Door slim en strategisch te handelen word je in 7 Wonders uitgedaagd om je tegenstanders te verslaan door te bouwen, veroveren en strategieën op te stellen zodat je met je steden de heerschappij kunt grijpen.

Het is je taak om slimmer te zijn dan je vijanden en je samenleving door drie tijdperken te leiden. Daarbij vind je steeds nieuwe avonturen en uitdagingen op je pad. Volg de ontwikkeling van jouw grote steden op de prachtig geïllustreerde speelborden, waar spelers hun kaarten en fiches overzichtelijk kunnen op zetten. Gemaakt voor 3-7 spelers van 10 jaar en ouder staat het epische 7 Wonders bordspel garant voor een enorme dosis spanning en opwinding op jouw volgende spellenavond.