Terug

De leukste spellen mee op reis

De leukste spellen om mee te nemen op reis deze zomer!

Een leuk spel zorgt voor herinneringen. Vakanties zijn natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om er eens even goed voor te gaan zitten. Vaak is de ruimte die je hebt voor bagage beperkt en moeten er keuze gemaakt worden. Daar gaan we je een handje bij helpen. Om je avonden gezellig mee te vullen hebben we daarom een aantal spellen geselecteerd die ideaal zijn om mee op reis te nemen.

Dobble

Dobble is hét observatie- en snelheidsspel van deze tijd. Simpel, snel en zeer vermakelijk. Je kunt 5 spelvarianten spelen met Dobble, waarbij het altijd de bedoeling is om als eerste het identieke symbool tussen 2 kaarten te vinden en te benoemen. Het spel heeft verder weinig uitleg nodig, maar je gaat je ongetwijfeld een keer verspreken. Hilariteit gegarandeerd! Het spel zit verpakt in een koker die ideaal is om overal mee naartoe te nemen.

Dobble

Het razendsnelle kaartspelletje Dobble. Die mag niet ontbreken in jouw koffer deze zomer!

Ontdek Dobble!

Exploding Kittens

Exploding Kittens is een enorm populair spel onder jong en oud. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je kunt jezelf op verschillende manieren verdedigen, om te voorkomen dat jij de exploderende kitten trekt en het spel verliest. Misschien is de aanval wel de beste verdediging? Ben je met meer dan 5 personen op, dan is Exploding Kittens Partypack het ideale spel voor een avond serieus vermaak.

Jungle Speed

Snelheid en concentratie zijn vereist, maar ook met een drankje op kan dit spel voor prima vermaak zorgen. De speler die als eerste van al zijn kaarten af is, mag zich tot winnaar kronen. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de totem pakt om een kaart kwijt te raken, wanneer je soortgelijke symbolen ziet. Maar let op, want sommige figuren lijken verdacht veel op elkaar, maar wijken toch echt af. Jungle Speed is ook in een beach- en kidsvariant verkrijgbaar.

Perudo

Hét spel waarbij snelheid, eenvoud en bluf samenkomen. Een gezonde portie spanning kan je verwachten bij dit vermakelijke spel, waar je zomaar eens verschillende zomeravonden mee kan vullen. Bovendien biedt Perudo een verrassende verpakking die je zo mee naar het strand of park kan nemen.  Daag je vrienden, je partner of je familie uit voor een gezellig potje Perudo. Wij garanderen dat je hier plezier aan gaat beleven.

Ticket to Ride Amsterdam

Deze stedenversie van het razend populaire Ticket to Ride speel je al vanaf twee personen en heeft een relatief korte speelduur. Dat maakt het spel ideaal voor op reis. Zoals bij alle Ticket to Ride spellen scoor je punten door routes tussen twee locaties te claimen en bestemmingskaarten te behalen. De legendarische stad Amsterdam was in de 17e eeuw het bruisende hart van wereldhandel. Het spel is spannend en tevens zeer toegankelijk voor op reis.