Terug

De leukste zomerspellen voor de hele familie

We gaan op vakantie met het hele gezin en we nemen mee? Dat is natuurlijk altijd de vraag. Hoe gaan we ons buiten de eventuele uitstapjes vermaken in het resort of misschien wel gewoon bij de voortent? Wij hebben een aantal zomerspellen geselecteerd die je zeker zullen bevallen en zeer toegankelijk zijn voor de hele familie.

Dobble

Wie heeft het beste reactievermogen van het hele gezin? Dat is de vraag bij dit zeer vermakelijke observatie- en snelheidsspel. Dobble kent meerdere varianten, maar het is en blijft de bedoeling om als eerste de identieke symbolen tussen twee kaarten te herkennen. Dat kan zomaar eens tot hilarische situaties gaan leiden. De belangrijkste regel bij dit populaire kaartspel: jezelf vermaken! Bovendien is het spel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Throw Throw Burrito

Let op, dit spel is niet eetbaar. Tegelijkertijd gaat dit wel voor ongekend gezellige en memorabele momenten zorgen. Throw Throw Burrito is een leuk kaartspel voor jong en oud. Tegelijkertijd kan het soms op trefbal gaan lijken, want bij sommige kaarten moet er een burrito-gevecht gestart worden. Een uniek en zeer toegankelijk spel dat bij iedereen een lach op het gezicht tovert.

Perudo

Het geluk hoeft niet altijd aan je zijde te zijn, want soms kan je je best door een spel heen bluffen. Bij Perudo zou dat zomaar eens het geval kunnen zijn. Hier word je écht blij van! Je schud de dobbelstenen, draait de beker om op tafel en spiekt naar je eigen score. Daarna begint het bluffen en/of gokken, want de score van de andere spelers krijg je niet te zien. Dit eeuwenoude spel is en blijft een groot succes.

Perudo

Het leukste spel vol bluf en spanning!

Ontdek Perudo!

Jungle Speed

Hét spel waarbij je lekker met het hele gezin aan tafel voor goed vermaak kan zorgen. Wie heeft het scherpste oog van het gezin? In Jungle Speed gaat het er om dat je de totem als eerste grijpt, wanneer je identieke symbolen herkent tussen de kaarten van je medespelers en je eigen kaart. Zo speel je je eigen hand leeg. Maar wees niet te voortvarend, want sommige symbolen lijken veel op elkaar, maar wijken toch net af. En dan ben je natuurlijk net niet de goede zet aan het spelen.

Exploding Kittens

Dit populaire kaartspel is makkelijk te leren en daarmee ook erg leuk voor de hele familie. Het tactische kaartspel zorgt ongetwijfeld voor veel plezier en wellicht een beetje plagerij. Je neemt de kaarten van de stapel, totdat je de gevreesde exploderende kitten trekt, dan heb je meteen verloren tenzij je een ontmantelkaart in je bezit hebt. Om dit te voorkomen kan je dus de verdediging inzetten, of juist je tegenstanders aanvallen. Exploding Kittens is verrassend leuk en gezellig en ook goed met een borrelnootje on the side te spelen.