Terug

Gezellige feestdagen met deze partyspellen

De feestdagen (en vaak ook de dagen er omheen) brengen de meeste mensen graag met vrienden en/of familie door. Hapjes komen op tafel en de drankjes vloeien rijkelijk. Wat op zo’n gezellige winterse avond zeker niet kan ontbreken is een gezellig partyspel. We hebben daarom enkele knallers geselecteerd, die zeker op zulke avonden voor onvergetelijke momenten zullen gaan zorgen. Maak je klaar voor de feestdagen en haal deze partyspellen in huis. Dat wordt gegarandeerd een geslaagd feestje.

Exploding Kittens Party Pack
Zodra je de doos van dit dynamische kaartspel opent, zal je merken waarom dit spel bij de partyspellen behoort. Het aanstekelijke muziekje dat zich op dat moment afspeelt, geeft het startsignaal voor een hilarisch potje met exploderende katten. Je kan het spel met maar liefst 10 personen spelen en gaat erom dat jij als laatste overblijft en dus niet ontploft. Dit doe je door je tegenstander te dwarsbomen met speciale kaarten (zoals bijvoorbeeld de sla over kaart en de aanvalskaart). Daarbij moet je natuurlijk de obstakels van je tegenstanders juist zien te mijden. Een soort Russisch roulette, vol met vervelend leuke pestkaarten.

Exploding Kittens Party Pack

Speel Exploding Kittens nu met nog meer man!

Ontdek nu

Time’s Up Party
Time’s Up gaat om het snel omschrijven en door je teamleden laten raden van de begrippen op de kaartjes. Je hebt telkens maar 30 seconden de tijd per beurt en speelt het spel in 3 rondes. Eerst mag je de begrippen op het kaartje beschrijven. Datzelfde doe je in de volgende ronde met slechts 1 woord per begrip. In de laatste ronde moet je de begrippen zelfs uitbeelden. Dit spel is tevens goed voor je buikspieren, want een slappe lach is niet uitgesloten.

HINT
Tekenen, praten, uitbeelden en neuriën, maar vooral het goede antwoord niet verklappen… Inderdaad, we hebben het over HINT. Met dit partyspel is een avond lachen, gieren en brullen gegarandeerd. Zorg dat jouw medespelers zo veel mogelijk begrippen op je kaartje raden, maar pas wel op voor het verboden woord. Een competitief maar vooral gezellig spel, waarbij je elkaar op een hele andere manier zult leren kennen. Ontdek hoe fanatiek jouw vriendenclub of familie is.

HINT

Raad zoveel mogelijk begrippen door te tekenen, praten, uitbeelden en neuriën!

Ontdek nu

Perudo
Tussen alle kaartspellen kan een spannend dobbelspel vol met bluf natuurlijk niet ontbreken als tip voor een feestje. Zet de dobbelstenen en de bekers op tafel en ontdek wie het beste liegen en/of bluffen kan. Bij Perudo gaat het er om dat je naar je eigen gedobbelde score gluurt, om vervolgens te gokken wat jouw tegenspelers hebben gegooid. Dan kan je zomaar eens bedrogen uit komen. Het spel is razend populair en heel makkelijk te leren.

Bekijk meer partyspellen op www.unboxnow.nl