Terug

Spannende en strategische spellen voor de feestdagen

Ho ho ho! De feestdagen staan voor de deur en we kunnen niet wachten om de gezellige spelletjesavonden te beleven met elkaar. Van foute kersttruien en gourmetten tot Mariah Carey, Home Alone en natuurlijk gezelschapspellen. Na het heerlijke kerstdiner is het tijd om uit te buiken en hoe kan dat beter dan met strategische spellen tegen fanatieke familieleden? Terwijl op de achtergrond de kerstspecial van All you need is love het vertrouwde dansje met stewardessen toont, maak jij misschien de winnende move van de avond met het uitdagende spel Splendor, Pandemic, 7 Wonders of Mysterium!

Wie wordt deze feestdagen de machtigste handelaar van Splendor?
Laat de kerstborrel beginnen en geniet ondertussen van Splendor; een tactisch, vlot en verslavend spel! Het doel van dit kaartspel is de machtigste handelaar van de Renaissance te worden die 15 victoriepunten heeft verdiend. Je kruipt in de huid van een rijke handelaar en verzamelt edelstenen en andere rijkdommen. Je gebruikt deze rijkdommen om mijnen en transportmiddelen te verwerven, maar ook om kunstenaars te rekruteren die van edelstenen prachtige juwelen maken. Hoe je Splendor wint? Door kritisch te denken en te plannen om de beste handelsroutes op te zetten zodat je de meeste edelstenen bemachtigt. Splendor is een fantastische keuze voor een spellenavond met het hele gezin tijdens de feestdagen, maar ook zeer geschikt voor 2 spelers. Zet jouw strategische skills in en win!

Splendor

Wordt jij de grootste diamantenhandelaar?

Ontdek nu

Het lot van de wereld ligt in jouw handen in Pandemic!
Durf je het aan om tijdens de feestdagen een van de beste strategische spellen te spelen waarin je samen strijd tegen het spel? Jij en je team zijn de enigen die in de weg staan van de virussen die de wereld bedreigen in het bordspel Pandemic. Als jij dit spel uit de kast haalt, is er geen ruimte voor verveling tijdens de feestdagen! Jij en je mede-specialisten moeten research doen en strategisch denken om de wereld te redden van grote virusuitbraken. Terwijl je geniet van een kerstkransje ben je druk bezig om met jouw team van specialisten de wereld te redden. Eén speler kan de rol van Wetenschapper spelen, terwijl de ander de functie van Opzichter op zich neemt en onderzoeksstations bouwt die nodig zijn voor research. Alleen door samen te werken kan je dit spel winnen!

Pandemic

Lukt het jou en je team om de mensheid te redden?

Ontdek nu

Blijft de moord voor altijd een mysterie in Mysterium?
Voor de fanatieke spelletjesliefhebbers haal je natuurlijk Mysterium uit de spelletjeskast. Je moet samenwerken om de moord op een rusteloze geest op te lossen. Volg de cryptische aanwijzingen op die de geest achterlaat door te communiceren met mediums. Zij kunnen de geest helpen aan de hand van prachtig geïllustreerde kaarten, waarmee de geest zich details van de moord kan herinneren. Lossen jullie samen de moord op of blijft het voor altijd een mysterie?

Mysterium Park is in twee verschillende categorieën verkozen tot winnaar speelgoed van het jaar 2021! Mysterium Park is een stand-alone en een vereenvoudigde versie van het bekende bordspel Mysterium: de spelers winnen of verliezen samen. Dit keer verdween enkele jaren geleden de voormalige directeur van het park en het onderzoek leverde niets op. Sinds die nacht gebeuren er vreemde dingen in het circus. Werk samen om de moord op te lossen of blijft ook deze moord voor altijd een raadsel?

Mysterium

Jouw team krijgt slechts zeven uur om dit spannende mysterie op te lossen…

Ontdek nu

Ontwikkel jouw stad om de beschaving naar glorie te leiden in 7 Wonders
Hou je van uitdagende spellen? Dan benoemen we je tot de leider van één van de 7 grote steden uit de Oudheid. Ga de strijd aan met je vijanden door grondstoffen te verzamelen, je stad te ontwikkelen en je militaire heerschappij te laten gelden in het spannende spel 7 Wonders. Ontwikkel jouw stad o.a. via wetenschappelijke ontdekkingen en militaire veroveringen om jouw beschaving naar glorie te leiden. Let intussen wel goed op de voortgang van je tegenspelers, want zij hebben dezelfde ambities. De speler met de hoogste totaalscore wint het spel!

Raak nooit uitgespeeld met de nieuwe verrassende wendingen in 7 Wonders dankzij de veelzijdigheid aan scenario’s of word de machtigste handelaar van de feestdagen met Splendor! Red je liever de wereld van virussen in het spel Pandemic of los je het mysterie op van de rusteloze geest in Mysterium? We tellen af naar de feestdagen en halen deze strategische spellen alvast uit de kast!