Terug

Speelgoed van het Jaar 2023!

Feestelijk nieuws: Asmodee heeft maar liefst 4 winnaars om te vieren in de Verkiezing Speelgoed van het Jaar! De deskundige vakjury heeft bepaald dat de sp ellen Dixit Disney, Kites, Skull en HEAT het komende jaar de titel én het felbegeerde keurmerk Speelgoed van het Jaar verdienen. Dit keurmerk staat garant voor veiligheid en topkwaliteit.

Bekijk hier de winnaars!

DIXIT DISNEY
(Familiespellen tot 12 jaar)

Dixit Disney combineert de sprookjesachtige Dixit ervaring met het magische artwork van geliefde Disney & Pixar films. Het doel van het spel is om punten te verdienen door goed te raden welke kaart bij de aanwijzing hoort. Dixit Disney prikkelt je fantasie en zorgt voor plezier en verwondering in elke ronde!

Dixit Disney heeft naast de prijs van de vakjury ook de Publieksprijs Speelgoed van het Jaar 2023 gewonnen!

8 jaar en ouder | 3-8 spelers | 30 minuten

KITES
(Familiespellen tot 12 jaar)

In Kites werkt iedereen samen om alle vliegers – in de vorm van kleurrijke zandlopers – in de lucht te houden. Speel om de beurt kaarten, draai de zandlopers om en coördineer met de andere spelers om ervoor te zorgen dat geen van de timers opraakt. Voorkom lege zandlopers en win door alle kaarten uit te spelen!

10 jaar en ouder | 2-6 spelers | 10 minuten

SKULL
(Familiespellen vanaf 12 jaar)

Bluf je een weg naar de overwinning! Daag je vrienden en familie uit in Skull, het spannende blufspel. Raad de kaarten van je tegenstanders en probeer als eerste twee rondes te winnen door bloemen te onthullen zonder een schedel te kiezen. Ben jij sluw genoeg om te winnen? Kom erachter in Skull!

10 jaar en ouder | 3-6 spelers | 15-30 minuten

HEAT
(Kennerspellen)

Geef plankgas in dit mooie racespel! De Grand Prix is begonnen. Door de juiste upgrades voor je auto te kiezen, kun je bochten omzeilen en je motor koel genoeg houden om topsnelheden te behouden. Maar uiteindelijk zijn je rijvaardigheden de sleutel tot de overwinning!

10 jaar en ouder | 1-6 spelers | 30-60 minuten