Terug

Spellen met vriendelijke prijsjes

Je ontkomt er niet meer aan, het leven is simpelweg duurder geworden. Je betaalt meer voor je boodschappen, voor je brandstof en je energierekening. Zo blijft er steeds minder over om een keer lekker uit eten te gaan of met het gezin een dagje op pad te gaan. Toch is het belangrijk om niet alle dingen waar je blij van wordt te laten gaan, want ook plezier is een essentiële levensbehoefte! Daarom delen wij met jou spellen met vriendelijke prijsjes. Hieronder volgen een aantal leuke speltips onder de € 20,-.

Dobble
Het kaartspel Dobble is makkelijk te leren: vind zo snel mogelijk het identieke symbool op twee kaartjes. Ben jij de eerste die het symbool benoemd? Dan ontvang jij het kaartje en dus een punt! Dobble heeft een compact bewaarblik waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Dit spel voor jong en oud bevat 5 verschillende mini-spelletjes, zorgt voor eindeloos speelplezier en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee!

Love Letter
In Love Letter speel je met 2 tot 6 spelers en strijd je tegen elkaar om het hart van de prinses te veroveren. Het spel wordt in verschillende rondes gespeeld waarin je bondgenoten, vrienden en familie van de prinses inschakelt om jouw brief aan haar te overhandigen. Wie aan het einde van een ronde de kaart met de hoogste waarde in bezit heeft, wint de ronde en ontvangt een liefdesfiche. Het spel eindigt zodra er een speler is die voldoende liefdesfiches heeft om te winnen.

Rory’s Story Cubes
Zijn jouw kinderen echte verhalenvertellers? Dan is Rory’s Story Cubes precies wat je zoekt! Gooi de 9 dobbelstenen en maak een verhaal met de bijbehorende afbeeldingen. Prikkel je creativiteit en laat je fantasie de vrije loop. Wil je nog een stapje verder gaan? Teken dan een strip bij het verhaal of maak er je eigen film van. De mogelijkheden zijn grenzeloos wat voor uren plezier zorgt, en dat voor een kleine prijs.

Schotten Totten
Het kaartspel Schotten Totten neemt je mee naar een schotse vallei waar de vogels al beginnen te zingen en de sneeuw langzaam wegsmelt. Je geliefde dorp komt langzaam tevoorschijn en dus ook de stenen die jouw territorium afbakenen. Maar niet iedereen is tevreden met de grenzen… In dit leuke kaartspel voor 2 spelers gebruik je op een pokerachtige manier je kaarten om de beste strijdformaties op te stellen en je dorp te verdedigen. Verover genoeg stenen om het spel te winnen!

Wil je de spellen graag eerst uitproberen? Ook dat kan! Op Unbox Now vind je een Print & Play pagina. Hier kan je een demoversie van een spel uitprinten en zelf uitproberen. Zo weet je zeker dat het iets voor jou is en voorkom je een miskoop!