Terug

Unbox Now: Open een wereld van plezier

Welkom bij Unbox Now

Open een wereld van plezier

Unbox Now is hét platform waar je alles vindt over de leukste bord- en kaartspellen voor iedere gelegenheid. Of je nu samen met je familie speelt of gezellig met je vrienden, het spelen van een spelletje brengt mensen samen en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier, lol en ontspanning.

Maar welk spel moeten we toch spelen? Monopoly, Risk en Ganzenbord hebben we al zo vaak gedaan! We willen eigenlijk wel weer eens wat nieuws, maar wat? Wij hebben het antwoord!

Bezoek de website en laat je informeren, inspireren en vooral verrassen door een mooi aanbod aan leuke en toegankelijke bord- en kaartspellen en dat alles overzichtelijk op één platform!

Ontdek nieuwe titels door de eenvoudige zoekfuncties en categorieën op onze website en laat het plezier maar op je af komen.

We hebben de leukste spellen voor het hele gezin, spellen met een educatieve waarde om samen met kinderen te spelen, maar ook zeker de meest toffe partygames! Van bordspelklassiekers als Ticket to Ride, Azul en Pandemic, tot vlotte kaartspelletjes als Dobble en Exploding Kittens, je vindt het allemaal op Unbox Now.

Ben je helemaal nieuw in de wereld van bordspellen? Unbox Now biedt de perfecte introductie en heeft voor ieder spel een eigen productpagina met daarop alle benodigde informatie om het spel te leren kennen, reviews te lezen en lekker te ontspannen met onze leuke blogs.

Neem snel een kijkje op Unbox Now en open een wereld van plezier!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de beste spellen, leuke content en gave acties!